Βελτιώνουμε την διαδικτυακή σας προβολή!


Η προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization) είναι η διαδικασία για την βελτίωση της προβολής της ιστοσελίδας στα ελεύθερα, χωρίς πληρωμή διαφήμισης, οργανικά, φυσικά αποτελέσματα, των μηχανών αναζήτησης.

Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή μιας στρατηγικής για την προώθηση της ιστοσελίδας, στις μηχανές αναζήτησης, μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκη, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ποιοτική κίνηση (traffic), ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Χρησιμοποιούμε διαφανής (White Hat) μεθόδους και οδηγίες σύμφωνα με τους κανόνες των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης (Google, Bing) ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βελτιώνουμε την διαδικτυακή σας προβολή
Search Engine Optimization

Η προώθηση της ιστοσελίδας δεν αφορά μόνο την βελτιστοποίηση της, ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Αφορά και τους χρήστες. Η συχνή ανανέωση των αλγόριθμων των μηχανών αναζήτησης μας δείχνει, ότι οι ιστοσελίδες που επικεντρώνονται στην ενίσχυση της εμπειρίας του χρήστη και παρέχουν έγκυρο και συχνά ανανεώσιμο περιεχόμενο, γενικά κατατάσσονται υψηλότερα από εκείνες που αποκλειστικά βελτιστοποιούνται μόνο για τα ρομπότ των μηχανών αναζήτησης.

Η ThreeSquares τηρεί τους κανόνες και τις οδηγίες των μηχανών αναζήτησης και χρησιμοποιεί καθαρές μεθόδους βελτιστοποίησης, χωρίς τον κίνδυνο ποινής για την ιστοσελίδα.

Ξεκινάμε λοιπόν με την κλασσική έρευνα. Ερευνάμε τον ανταγωνισμό, εξετάζουμε παρόμοιες επιχειρήσεις σε διαφορετικές αγορές, αναλύουμε το κοινό. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε είναι σημαντικές ώστε να θέσουμε το στόχο. Διερευνούμε τις λέξεις κλειδιά (Meta Keywords) και στην συνέχεια δημιουργούμε το χάρτη της ιστοσελίδας (Sitemap).

Με όλα τα παραπάνω στο μυαλό μας, κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα, με φιλική πλοήγηση και έγκυρο περιεχόμενο (Content Authoring). Στη συνέχεια βελτιστοποιούμε των κώδικα της ιστοσελίδας (On Page SEO), θέτωντας τα θεμέλια για την υπόλοιπη στρατηγική της προώθησης της ιστοσελίδας.

Έρευνα
Marketing

Το επόμενο στάδιο για την προώθηση της ιστοσελίδας, αφορά εξωτερικούς παράγοντες (Off Page SEO). Στο στάδιο αυτό, η ιστοσελίδα αποκτά μεγαλύτερη προβολή και αναγνωρισιμότητα στο κοινό που στοχεύουμε.

Μια απο τις διεργασίες που γίνονται, είναι η φυσική και χρονοβόρα καταχώρηση συνδέσμων (Link Building).

To διαδικτυακό μάρκετινγκ απαιτεί την ανάπτυξη κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing), καθώς και την αποστολή, πραγματικού ενδιαφέροντος, ενημερωτικών δελτίων (Newsletter - Email Marketing).

Βελτιστοποίηση & Εφαρμογή

Έχοντας πάντα στο μυαλό μας τον άνθρωπο και τις μηχανές αναζήτησης
κατασκευάζουμε ιστοσελίδες πληροφοριακές και βελτιστοποιημένες
για τους πολύπλοκους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης.

Μας εμπιστεύθηκαν

  • Γήγερτον Α.Ε. Logo
  • Featness Logo
  • Αγλαή Γή Logo
  • Technofil Logo
  • 1
  • 2
  • 3