Φροντίζουμε την επιχείρησή σας!


Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε την ιστοσελίδες με επίκεντρο εσάς, την επιχείρηση, τους στόχους και τους πελάτες σας.

Eίμαστε δίπλα σας και σας συμβουλεύουμε, από την αρχή της δημιουργίας του έργου μέχρι και την τελική του δημοσίευση, δημιουργώντας μια μοντέρνα, διαδραστική, λειτουργική και αποτελεσματική ιστοσελίδα.

Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία πλοήγησης για τον χρήστη.

Κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System), ανοιχτού κώδικα.

Κατασκευή ιστοσελίδας
Σχεδίαση ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα αποτελεί συχνά την πρώτη επαφή του κοινού, με την επιχείρησή σας. Η responsive σχεδίαση προσαρμόζει την προβολή της ιστοσελίδας σε όλες τις συσκευές (pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv).

H σχεδίαση θα πρέπει να επικοινωνεί τα χρώματα του εταιρικού λογότυπου, ώστε να αποτυπώνεται στην συνείδηση του επισκέπτη η εταιρική ταυτότητα σας.

Στην σημερινή εποχή, το μάρκετινγκ απαιτεί μια σχεδίαση απλή και λειτουργική που να προσφέρει εύκολη πλοήγηση στους επισκέπτες αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα κάνουν τον χρήστη να επισκεφτεί την ιστοσελίδα, πολλές φορές.

Χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς τεχνικές αναπτύσσουμε λειτουργικές και διαδραστικές ιστοσελίδες. Δημιουργούμε κώδικα στις γλώσσες προγραμματισμού CSS3, HTML5, JavaScript, php.

Βασίζουμε τις ιστοσελίδες μας πάνω στο ανοιχτού κώδικα βραβευμένο σύστημα διαχείρησης περιεχομένου (Content Management System), το Joomla .

Το Joomla είναι πλήρως επεκτάσιμο και αρκετά εύκολο στην χρήση. Με αυτή την πλατφόρμα μας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουμε μια ιστοσελίδα, δυναμική, δηλαδή να αλλάζει το περιεχόμενο της σε πραγματικό χρόνο.

Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Βήματα ανάπτυξης

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας
απαιτούν ένα σταθερό και ξεκάθαρο πλάνο.

Διαδικασία κατασκευής

Μας εμπιστεύθηκαν

  • Γήγερτον Α.Ε. Logo
  • Featness Logo
  • Αγλαή Γή Logo
  • Technofil Logo
  • 1
  • 2
  • 3